Снимка БулфотоУчастък от 30-40 метра от оградата с Турция е отнесен. В

...
Снимка БулфотоУчастък от 30-40 метра от оградата с Турция е отнесен. В
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Работи се по възстановяването на падналата част от оградата с Турция

Снимка Булфото

Участък от 30-40 метра от оградата с Турция е отвеян. В момента се работи по възобновяване ѝ. Това сподели водачът на НФСБ и народен представител от „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов по мотив сигнала на депутата от Българска социалистическа партия Николай Цонков, представен от вести.бг.

Симеонов акцентира, че на местата, на които има нарушение на целостта на оборудването, се слагат 24-часови постове до премахване на казуса. Той прикани Българска социалистическа партия да сезират прокуратурата. „ Всеки има право да подаде сигнал при положение, че счита, че има нарушаване. Снимките са ми известни. Известно ми е мястото. Може би е належащо да се даде малко разяснение защо става въпрос. Един сектор към 30-40 м от оградата е отвеян от дъждовете “, сподели Симеонов.

Той разясни, че секторът се споделя „ Дълбок дол “ и се намира южно от Сливарово. „ Самото название би трябвало да ви приказва, че става въпрос за бездънен дол. Датата е 28 ноември, сряда. На 28-ми падна дъждът, на 29-ти става пропадането на тези 30-40 метра от оградата “, съобщи Симеонов. „ Това скупчване и стечение на големи количества вода е провокирало повличане на трошляк, дървета, третиране на пътища и третиране на тази част от оградата. Оградата не е направена към „ Александър Невски “ на жълтите павета, а на извънредно насечен терен и към този момент се работи по възобновяване “, разясни той и добави, че не може да се подсигурява, че в бъдеще няма да има такива проблеми.

Симеонов напомни, че преди години при наводнения е имало жертви и отнесени къщи. „ На някой доста му се желае това да бъде доказателство за неприятно осъществяване, само че желая да ви уверя, че оградата е изпълнена по плана “, безапелационен бе депутатът от „ Обединени патриоти “.

Припомняме, че като вицепремиер Симеонов отговаряше за инженерното оборудване по границата с Турция.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР